Links

Weblink Het Holebihuis Het Holebihuis is de koepel voor alle verenigingen in Vlaams-Brabant die werken rond of met homo’s, lesbiennes, transseksuelen, transgenders, biseksuelen alsook hun familieleden en hun partners.
Weblink Cavaria De Holebifederatie (Cavaria) inspireert, stimuleert en ondersteunt verenigingen en individuen die opkomen voor een brede kijk op seksuele oriëntatie, genderexpressie en genderidentiteit. Ze streeft het welzijn na en komt op voor de rechten van homo’s, lesbiennes, bi’s en transgenders in alle aspecten van het dagelijkse leven.
Weblink Cantarelli Cantarelli is het mannen-kamerkoor van Driekant, dat in een gezellige sfeer streeft naar een kwalitatieve uitvoering. Het repertoire bestaat uit klassieke en moderne meerstemmige koorstukken, aangevuld met pop- en musical klassiekers.
Weblink Holebifilmfestival Vlaams-Brabant Het holebifilmfestival Vlaams-Brabant organiseert elk jaar in november een filmfestival met een holebi-thema. De voorstellingen vinden plaats in een aantal steden in Vlaams-Brabant.
Weblink &of &of is de holebi-jongerenorganisatie voor en door jongeren tot en met 30 jaar die actief is in het studentikoze Leuven. Wij organiseren een mix van ontspannende, informatieve of vormende activiteiten, en willen vooral openstaan voor iedere holebi-jongere die graag eens een serieuze of plezante babbel wil doen. De activiteiten kan je vinden op de kalender via onze website.
Weblink Boys of Belgium Mannen naaktkalender, een initiatief van Driekant, holebivereniging van het Regenbooghuis in Leuven. Boys of Belgium is een leuke sexy kalender vol met leuke jongens die het beste van hunzelf laten zien. Deze is perfect voor thuis, op kantoor of als cadeau.