Links

Weblink Het Holebihuis

Het Holebihuis is de koepel voor alle verenigingen in Vlaams-Brabant die werken rond of met homo’s, lesbiennes, transseksuelen, transgenders, biseksuelen alsook hun familieleden en hun partners.

Weblink Cavaria

De Holebifederatie (Cavaria) inspireert, stimuleert en ondersteunt verenigingen en individuen die opkomen voor een brede kijk op seksuele oriëntatie, genderexpressie en genderidentiteit. Ze streeft het welzijn na en komt op voor de rechten van homo’s, lesbiennes, bi’s en transgenders in alle aspecten van het dagelijkse leven.

Weblink Cantarelli

Cantarelli is het mannen-kamerkoor van Driekant, dat in een gezellige sfeer streeft naar een kwalitatieve uitvoering. Het repertoire bestaat uit klassieke en moderne meerstemmige koorstukken, aangevuld met pop- en musical klassiekers.

Weblink Holebifilmfestival Vlaams-Brabant

Het holebifilmfestival Vlaams-Brabant organiseert elk jaar in november een filmfestival met een holebi-thema. De voorstellingen vinden plaats in een aantal steden in Vlaams-Brabant.

Weblink &of

&of is de holebi-jongerenorganisatie voor en door jongeren tot en met 30 jaar die actief is in het studentikoze Leuven. Wij organiseren een mix van ontspannende, informatieve of vormende activiteiten, en willen vooral openstaan voor iedere holebi-jongere die graag eens een serieuze of plezante babbel wil doen. De activiteiten kan je vinden op de kalender via onze website.

Weblink HoToG

Ben je getrouwd maar je voelt je toch aangetrokken tot iemand van hetzelfde geslacht, en je weet niet goed wat je ermee aan moet? Of je bent om die reden onlangs gescheiden van je vrouw? Je maakt je zorgen over de relatie met je vrouw of je man, over je kinderen, over je omgeving? Af en toe heb je het gevoel dat de situatie je over het hoofd groeit? Je weet niet goed hoe het nu verder moet?