Meating Room – Raw Meat

Ok, meningen verschillen. Zo rauw erin, da’s niet voor iedereen weggelegd. Veel moeite moest er nochtans niet gedaan worden, ons gereedschap gleed er zo in.

Stilte alom. Enkel een smakkend geluid, ritmisch, soms vergezeld van een gelukzalig gekreun. Of van een sporadisch “ja, lekker!”…

Als je zin hebt…in vlees, dan is Meating Room (Oude Markt) the place to be. Althans volgens de kritische, 13-koppige Driekantjury. De derde editie van “Uit eten met Driekant” (25 oktober) was een succes. Saturerendst tot hiertoe volgens de ene, zeer behoorlijk en kwalitatief volgens een andere deelnemer.

 

Direct al een meevaller voor mensen zonder verdere plannen die avond: bij het binnenkomen was het aperitief vergezeld van gratis “bruchetta met extra veel look”. Steak in alle vormen op het menu: van een Belgische Pavé Wit-Blauw of een authentieke paardensteak, tot een Ierse T-Bone van 800g, keuze te over. Extra frietjes nodig? Zelfs zonder te vragen werden ze –zoals het hoort, in echt ossevet gebakken- op tafel gezet (Food; 8,54/10). Grote porties, lekker eten voor een redelijke prijs (verhouding prijs/kwaliteit: 7,85/10). Alles op tafel gezet door twee obers, de ene al wat meer in de smaak vallend bij de jury dan de andere. Het personeel krijgt een 7,46 op 10 qua looks, 7,69 op 10 voor de manier van bedienen. Beide scores samengevat: correct maar een beetje sec. Net zoals het interieur eigenlijk: een beetje koeltjes. Onze jongens vonden er niets aan: 5 op 10 voor de restaurantinrichting.

De jury was – zoals gewoonlijk – best tevreden over de medejuryleden: 9,07 op 10 voor het gezelschap. Over gezelschap gesproken: het restaurant was die donderdagavond ook in trek bij sugardaddy’s en hun toyboy(s). Onze jury zag en beoordeelde de overige klanten, zonder bewijslast weliswaar.

Meating Room is –tot hiertoe- de beste keuze: 7,92 op 10 als algemene score.

Volgende afspraak:

Do 16 december – 19u30
Restaurant “SMUK” (Parkstraat)
-een losse mediterraanse table d’hôte –

Inschrijving enkel via resto-driekant@holebihuis.be

Beperkt aantal plaatsen, reserveer voor zondag 12/12