Driekant goes Butch @Hungaria

Donderdag 17 februari waren de sissies en macho’s van Driekant er helemaal klaar voor. Aan de ingang van restaurant Hungaria hing er een buzz van stoerdoenerij in de lucht. Met als hoogtepunt übermacho Roel van der Stukken die in vol ornaat buiten gestapt komt uit de te beoordelen “keet”. Dit kon niet anders dan de meest butchige avond worden in lange tijden. Alhoewel…

Volgens de gespecialiseerde pers is Roel helemaal gesetteld met als kers op de sissieslagroomtaart: een lief zoontje. Had u wilde avontuurtjes met homo-erotische inslag willen lezen over Roel? Ilse Beyers had het vast verwoord als “Roel gespot op openbare homo-ontmoetingsplaats”.

Naar binnen dan. Een donkere barruimte op de benedenverdieping werd gevuld met de prettig lichte aanwezigheid van leuk barpersoneel (toch niet zo butch – score looks personeel 8/10). Boven stond de tafel gedekt in een open, industrieel aandoende ruimte, met stoere verlichtingsornamenten en een oud ondefinieerbaar fabriekstoestel spectaculair aan het plafond bevestigd. (zeer butch – score interieur: 7,25/10).

Timing is everything. Ze deden hun best, de jongens en meisjes van de bediening, zij konden er niet aan doen dat de baas toch net iets te veel reservaties had aangenomen die avond. De standaardvolgorde van aperitief, aperitiefhapje, voorgerecht, brood en wijn werd lekker door elkaar gehusseld met verrassend butchige reacties (of was het bitchige?) van het Driekanttestpanel. Wijze van bediening: 7,13.

Het eten, carpaccio of scampi als voorgerecht en kabeljauw of varkenshaasje als hoofdgerecht, was vrij basic. Volgens de sissies (of de macho’s?) van Driekant waren de hoofdgerechten een beetje aan de rauwe kant. (Raw food: té butch, 6,81/10)

Gespreksonderwerp van de avond was de “anale décolté” van één van de dames (!) aan een andere tafel. Opvallend butchig cliënteel daar in Hungaria. Misschien is het restaurant wel een walhalla voor sommige lesbo’s? (looks cliënteel: 5,13). De vrouwelijke bilspleet leverde wel een ongemeen leuke sfeer op aan tafel: score gezelschap 9,19/10.

De Leuvense hotspot “Hungaria” heeft het bezoek gehad van de Leuvense Janettenbond, nee, ze hebben bezoek gehad van Leuvense stoere mannen die slapen met andere stoere mannen of nee, van een beetje van allebei. Hopelijk vonden zij het even leuk als wij. Algemene score 7,38/10.

[huge_it_portfolio id=”2″]