Clemy’s

Aarschot 9 januari 2011

De één al wat meer verfrommeld dan de andere, maar “Uit eten met Driekant, extra editie: Luxe Nieuwjaarsontbijt” wilde deze 11 Driekanters absoluut niet missen.

Plaats van genot: Clemy’s Aarschot. Een schattig, rustiek bakkerijtje (score interieur: 7,72 op 10) , aan het Aarschotse stadspark, met ontbijtgelegenheid op de eerste verdieping. De overenthousiaste en overwegend luidruchtige gastvrouw bediende de heren op hun wenken (score bediening: 7,66 , looks: NVT). Schotels gerookte zalm, spek met ei, zoet en zout beleg, bubbels en massa’s kraakverse broodjes werden duchtig geproefd door de ondertussen al iets minder veromfraaide mannen. De laatste gedachten aan warme wollen dekbedden werden weggewerkt door de sloten koffie (a volonté) en een extra flesje bubbels. Dit alles voor een schappelijke prijs van 19 euro per persoon (prijs/kwaliteit:8,18 /10, Food: 8,18/10). Enig minpuntje: het fruitsap was van de “geconcentreerde soort”, vers had toch dat tikkeltje extra geweest. Clemy’s viel al bij al zeker in de smaak met een erg hoge gemiddelde algemene score van 8,18 op 10. En moet het nog gezegd, zoals op elke “Uit eten met Driekant” gaf men zijn disgenoten de noemenswaardige score van 9,09. Extra pluspunt was ook the view, de ontbijtende Kasseistamper aan de andere tafel was voor een aantal deelnemers alleszins appetijt opwekkend.

Het ontbijt werd rustig afgesloten met een heuse wandeling door het “uitgebreide” centrum van Aarschot.

Het ontbijt/brunchconcept van Uit eten met Driekant zal ook rond Pasen doorgaan, zoals je van ons gewend bent op weer een andere locatie. We houden je zeker op de hoogte!